How to make Panna Cotta ❤️
Ingredients:
400 g cream (Sahne)
30 g vanilla sugar (Vanillezucker)
1 vanilla bean (Vanilleschote)
3 sheats of gelatine (Gelatin-Blätter)
Raspberries
Blueberries
Mint
Panna Cotta:
Bring the cream to a boil and add the seeds of the vanilla bean and the sugar.
Stir everything well and add the gelatine and let it cool until the gelatine
dissolved.
Pour the mixture into little silicone muffin tins or into a bowl and let it
harden in the fridge at least 3 hours.
(Die Sahne zum kochen bringen und anschließend die Vanille-Körnchen und den
Zucker hinzugeben und alles gut verrühren. Dann die Gelatine hinzugeben und
alles gut umrühren, bis sich die Gelatine aufgelöst hat. Das Sahne-Gemisch in
Silikonförmchen oder kleine Schälchen geben und dann für mindestens 3 Stunden in
den Kühlschrank stellen, bis die Masse "hart" ist.)
Sauce:
Take a hand ful raspberries and blueberries and put them in the micowave for 2 minutes.
Mash them with a fork and add a pinch of cinnamon if you like.
(Eine Hand voll Himbeeren und Blaubeeren für 2 Minuten in die Mikrowelle geben und anschließend mit einer Gabel zerdrücken. Zum verfeinern kann noch eine Prise Zimt untergerührt werden.)
Guten Appetit lovelies ♥ :)
Vanessa
Instagram: @carelessbehappier
(Tag @carelessbehappier and #carelessbehappiersrecipes to share your creations with me! I'd love to see them! <3)
http://instagram.com/carelessbehappier
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